Pris för hemsida

Vi erbjuder ett fast pris för hemsida i WordPress där du väljer en mall här och sedan lägger vi in dina bilder, texter och kontaktinformation. Om du har en e-handel så ingår det inte att vi lägger dina produkter med rubrik och beskrivning, det tillkommer då en kostnad beroende på antal produkter.

Köp en ny hemsida i WordPress

9995:- inkl. moms för hemsida i WordPress

WordPress & elementor

Din nya hemsida är byggd i WordPress, världens mest användarvänliga och anpassningarbara verktyg för hemsidor.

SEO Optimerad

Alla våra hemsidor är sökmotoroptimerade vilket innebär att vi ”trycker” på nyckelord och ser till att alla rubriker (H1, H2 osv) är korrekt inställda.

Anpassa inför framtiden

En hemsida i WordPress kan alltid anpassas på enkelt sätt inför framtida ändringar eller förändringar i verksamheten.

Snabbt & Enkelt

Vi erbjuder ett fast pris för WordPress med Elementor mall och därefter att vi lägger in dina bilder, text och kontaktinformation.

Perfekt för e-handel

Ska du starta en egen e-handel? Då är en WordPress och WooCommerce perfekt för dig tack vare dess möjligheter till anpassning.

Vi finns där

Även efter du köpt en ny hemsida av oss så kan du alltid anlita oss för uppdateringar eller ändringar på din hemsida.

Vi erbjuder alltid service

Vad händer med din hemsida?

Produkter

Behöver du hjälp med att lägga in produkter till din ehandel? Vi hjälper dig på ett effektivt sätt du kommer igång så snabbt som möjligt.

Uppdatering

Efter att du lanserat din hemsida så finns det en del tillägg som ska uppdateras. Det kan du göra själv eller låta oss göra det.

Backup

Det finns smarta tillägg som kan användas för att göra en backup av din hemsida vilket vi alltid rekommenderar att du göra med jämna mellanrum.

Domän

Vi kan hjälpa dig att köpa din domän eller hantering av domäner. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med vad du behöver.

Social Media

Vi kan hjälpa dig att starta företagssida för Facebook, Instagram, Snapchat och TikTok som du sedan hanterar genom ditt inlogg.

SEO

Behöver du hjälp med SEO / Sökmotoroptimering? Hör av dig till oss så ser vi till att hjälpa dig och din hemsida på bästa sätt.