Färdiga mallar

Tillsammans med WordPress, så har Elementor designat och utvecklat snygga och SEO optimerade mallar till WordPress hemsidor. Det innebär att du har en otroligt bra grund att stå på och att du får en väldigt prisvärd hemsida i WordPress för endast 9995:- inkl. moms.

VI ANPASSAR HEMSIDAN TILL DITT VARUMÄRKE

Ny hemsida i WordPress med Elementor

Välj mall

Nedan hittar du mallarna från Elementor som skapats i WordPress. Vi anpassar din hemsida med dina texter, bilder och kontaktinformation.

Vi anpassar

Efter att du valt mall, så mejlar du dina bilder, texter och kontaktinformation. Du bestämmer vad som ska vara vart.

Din hemsida är live

Vi anpassar din hemsida efter önskemål och lanserar sedan din hemsida. Som extra så vi kan därefter justera din hemsida.

Tiden är viktig

Kom igång snabbt med din nya hemsida

Vi anpassar den färdiga mallen genom att bland annat byta ut bilder, ange dina texter och dina kontaktuppgifter som givetvis ingår i priset. Det går självklart att lägga till eller ta bort block och mallen är alltid 100% anpassningsbar.

Vill du starta en e-handel och behöver hjälp att lägga in dina produkter med bilder, text och priser så kan vi självklart göra det. Kontakta oss här för priser.

WordPress går att anpassa väldigt mycket och det går i princip alltid att lägga till fler funktioner framöver. Du kan alltid kontakta oss här för frågor kring hosting av domän eller om du har andra funderingar.

Om du klickar på en mall nedan så kan du se hur den ser ut på datorn, på surfplattan och i mobilen.