FAQ - Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring att köpa en ny hemsida i WordPress med Elementor. Nedan kan du läsa om vad du behöver för att få igång din hemsida och vad vi kan erbjuda efter att du köpt en hemsida hos oss.

Kika igenom de vanligaste frågorna

Fundering på att köpa ny WordPress hemsida?

Här kan du läsa mer om lite funderingar och svar på dessa funderingar. Undrar du över något annat så är du alltid välkommen att kontakta oss här så hjälper vi dig direkt.

Du äger alltid din hemsida efter att du köpt din nya WordPress av oss. Notera att det finns tillägg hos WordPress som måste köpas som t ex. bokningssystem osv. som inte ingår.

För att lansera en hemsida så behövs en domän. Har du ingen domän så kan du kontakta oss så hjälper vi dig att registera en domän eller hänvisar till dig till rekommederat webbhotell.

Vi rekommenderar Loopias Företagspaket som erbjuder dig möjligheten att bland annat installera WordPress samt få en företagsmejl.

Du behöver en domän för att få en hemsida. Därefter rekommenderar vi Loopias Företagspaket där WordPress kan installeras. Vi kan sköta installationen av WordPress samt få igång din nya hemsida. Är du osäker hur du går tillväga så är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Vi är alltid behjälpliga med ändringar och uppdateringar på din hemsida. Notera att vi erbjuder ett fast pris vilket är starten av din hemsida. Vill du göra fler stora ändringar framöver så debiteras detta löpande.

Vi har lagt in tusentals produkter åt kunder genom åren så att lägga in produkter till din e-handel kan vi lösa. Du tar då själv fram rubrik, bilder och produktertexter som vi sedan lägger in. Kostnad beroende på antal produkter samt varianter.

Att lansera en ny hemsida i WordPress med Elementor är oerhört kosntadseffektivt och du kommer igång snabbt! Att spendera mellan 30-50 000:- i endast startkostnad för att få en helt specialbyggd hemsida när du startar ditt företag, och med en hemsida som du dessutom inte kommer kunna redigera själv då hemsida då är tekniskt komplicerad, är inte alltid det bästa.

Vi erbjuder en hemsida i WordPress, världens mest använda verktyg för att bygga hemsidor, tillsammans med Elementors anpassningsbara mallar som du sedan själv kan lära dig redigera och utveckla.

Starta din nya ehandel eller hemsida till ditt företag genom att smart beslut om att använda en färdig mall och därefter kan du sedan utveckla din närvaro online genom att anpassa din hemsida själv.

Det är enkelt att komma igång

En domän till att börja med

Varje hemsida behöver en domän. För svenska företag som verkar i Sverige så rekommenderar vi en .SE domän. Domänen behöver registras på ett webbhotell som t ex. Loopia. Därefter kan antingen köpa ett företagspaket så du får möjligheten att installera WordPress samt t ex. företagsmejl, vilket vi start rekommenderar.

Vi finns där

Efter-service kan behövas

Hör av dig

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss genom att mejla oss eller ringa direkt till oss.

Support

Har du en fundering kring t ex. uppdatering på hemsidan? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Ändringar

Vill du göra fler ändringar på hemsidan? Det kan vi alltid hjälpa till med.